„În perioada 1-3 aprilie, studentii Colegiului „Sfânta Familie”, împreuna cu membrii Fondacio, au participat la exercitiile spirituale desfasurate la Arieseni, sub îndrumarea rectorului Seminarului din Pavia, Don Andrea, însotit de parintele spiritual al Seminarului, Don Gian Pietro, si unul dintre seminaristi, Gabriel.
Participantii au fost în numar de aproximativ 70, printre acestia numarându-se si câtiva elevi, amici ai asociatiei Fondacio.
„Isus, doar în nevoi?”, a fost tema abordata în cadrul acestor exercitii spirituale, însotita de motto-ul „Toate îmi sunt îngaduite, dar nu toate îmi sunt de folos” (1 Cor. 6, 12).
Din cadrul acestor exercitii, amintim câteva momente importante: Sfânta Liturghie zilnica, Calea Crucii, meditatiile si discutiile pe grupuri, seara penitentiala, film, jocuri si atelier de creatie.
Pe baza meditatiilor, tinerii au putut reflecta la viata lor personala si la raportul lor cu Dumnezeu, iar în urma discutiilor, acestia si-au exprimat bucuria posibilitatii participarii la aceste exercitii, organizate an de an, cu binecuvântarea P.S. Virgil Bercea, într-o atmosfera deja familiara.