„Joi, 17 martie 2011, la Blaj, a avut loc întâlnirea responsabililor media ai eparhiilor Bisericii Arhiepiscopale Majore sui iuris Româna. Întâlnirea s-a desfasurat la Curia Arhiepiscopala Majora Blaj si a fost prezidata de P.S. Vasile Bizau, Episcopul Curiei, care, în deschidere a tinut o meditatie pe marginea textului evanghelic de la Lc. cap. 5.
Pe parcursul întâlnirii au fost abordate în principiu, probleme cu care se confrunta birourile de presa eparhiale dar si propuneri pentru eventuale solutii. S-a considerat oportun continuarea întâlnirilor de acest fel, pentru o mai buna colaborare si dialog între responsabilii eparhiali media. Una din hotarârile luate la aceasta întâlnire a fost ca orice material sau articol de publicat pe site-urile: bru.ro si catholica.ro trebuie sa treaca prin birourile de presa eparhiale de care apartin.
La eveniment au fost prezenti: P.S. Vasile Bizau, Episcopul Curiei; pr. Adin Pop, responsabil media Arhieparhia de Alba-Iulia si Fagaras; dna. Virginia Ritchie si dl. Alin Pater, responsabili Eparhia de Oradea; pr. Daniel Avram, dl. Radu Capan, dna. Oana Capan, dna. Viorica Sabo, responsabili Eparhia de Cluj-Gherla; dl. Raimondo-Mario Rupp, responsabil Eparhia de Lugoj; pr. Angel Zareczki, responsabil Eparhia de Maramures si Octavian Frinc, secretarul Curiei.
Data urmatoarei întâlniri nu a fost înca stabilita.