„Comunitatea Parohiei Greco-Catolice „Adormirea Maicii Domnului” din orasul Ardud, judetul Satu Mare, l-a avut în mijlocul ei pe P.S. Virgil Bercea în data de 14 noiembrie 2010, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la sfintirea noii biserici din localitate.
La altar au concelebrat parintele Radu Filip, Vicar Foraneu si Protopop al Careiului, parintele Ioan Boja, preot în Culciu Mare, parintele Razvan Remes, preot în Craidorolt, parintele Ovidiu Marita, preot în Madaras, alaturi de preotul din Ardud, Vasile Goje.
Sfânta Liturghie a fost animata de corul „Jubilate” al Capelei Greco-Catolice „Sfântul Iosif” din Cluj-Napoca, sub bagheta dirijorului Mihaela Cesa-Goje.
Pr. Vasile Goje a primit crucea pectorala, iar membrii consiliului curatorial au primit diplome de excelenta în semn de recunostinta pentru stradaniile lor din decursul celor 10 ani de activitate.
Printre autoritatile locale si judetene prezente la eveniment au fost: primarul Orasului Ardud, domnul inginer Ovidiu Marius Duma si domnul deputat Viorel Buda.
Agapa frateasca de la sfârsitul Sfintei Liturghii a avut loc în sala de protocol a Primariei Orasului Ardud.