Dragi părinți parohi, dragi familii din Eparhia de Oradea,

Soții creștini sunt chipul și asemănarea lui Dumnezeu, un dar prețios al bisericii particulare, iar familia, mica biserică, este chemată să manifeste și să ducă la fiecare om mântuirea în propriul ambient de viață.

În acest sens, vă invităm la ÎNTÂLNIREA EPARHIALĂ A FAMILIILOR, cu tema „EUHARISTIA ŞI „LITURGHIA” FAMILIEI”, care va avea loc la Parohia Greco-Catolică Sfântul apostol Andrei din Carei, strada Ignișului nr. 11, duminică, 2 iunie 2024, după următorul program:

10.30 – Sf. Liturghie arhierească
12.00 – rugăciune și meditație în Biserică
13.00 – agapă fraternă

Dorim ca această întâlnire să fie prilej de comuniune și de rugăciune și totodată ocazie de a redescoperi valorile spirituale ale familiei.

Cerem de la Domnul pentru familiile creștine harul de a menține privirea mereu îndreptată spre Sfânta Treime pentru a trăi cu credință harul Sacramentului Căsătoriei și a contempla „Taina aceasta mare” care face din soții creștini semnul și întruparea legăturii care unește pe Cristos-Mirele cu Biserica-Mireasă.

Binecuvântarea Domnului să coboare peste toate familiile creștine din Eparhia de Oradea!

Înscrierile se fac la preoții parohi până pe data de 28.05.2024, iar în 29.05.2024 datele vor fi transmite părintelui Protopop Lucian COCIORVA, tel. 0740-198309.

+Virgil BERCEA
  Episcop