Ieri după-masă, la Biserica Reformată de pe strada Teiului, au început pregătirile pentru celebrarea Zilei Mondiale de Rugăciune a Femeilor Creştine 2023. Doamna Preot reformat Iudit Vincze, preşedinte al Forumului Ecumenic al Femeilor Creştine din România, a găzduit această întâlnire de lucru, invitând reprezentante de la cele opt comunităţi şi culte creştine participante din oraşul nostru, respectiv Biserica Greco-Catolică, Biserica Romano-Catolică, Biserica Ortodoxă, Biserica Reformată, Biserica Penticostală, Biserica Evanghelică-Lutherană, Biserica Unitariană şi Comunitatea Evreilor Mesianici.

Din partea Bisericii noastre a participat doamna Laura Ologu, delegată să reprezinte Episcopia Română Unită cu Roma Greco-Catolică de Oradea în Forumul Ecumenic al Femeilor Creştine.

În anul 2023, evenimentul se va desfăşura în data de 3 martie 2023, începând cu ora 17.00, la Biserica Evanghelică-Lutherană, situată pe strada Tudor Vladimirescu nr. 26.

Pasajul Biblic este propus de această dată de femeile din Taiwan:

,,Am auzit despre credinţa voastră” (Efeseni 1,15-19)

Sunt invitate, cu drag, să participe și credincioasele Bisericii noastre la această rugăciune împreună, ,,pentru a ridica cu evlavie rugăciuni către Bunul Dumnezeu, pentru a primi binecuvântarea Sa şi pentru a merge cu paşi siguri spre mântuire”.

Laura Ologu

Biroul Pastoral