Duminică 19 decembrie seara, după încheierea Sfintei Liturghii, în Biserica “Sfânta Familie” din Zalău a avut loc un mic spectacol ce precede, ca în fiecare an, sărbătoarea Naşterii Domnului.

Spectacolul a fost susţinut de mai mulţi copii din parohiile greco-catolice din oraş şi de copiii din grupa mare de la Grădiniţa “Sfintei Inimi a lui Isus”, pregătiţi de Sora Cornelia Mureşan şi acompaniaţi de Cristian Wolf şi Robert Szeredai, acesta din urmă interpretând şi o colindă solo.

La sfârşitul spectacolului şi-a făcut apariţia Moş Crăciun, aducând cu sine multă voie bună, fermecând copiii care nu mai voiau să plece de lângă el. Moşul a stat puţin de vorbă cu fiecare, deşi erau numeroşi, apoi le-a împărţit daruri.

Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în eveniment, Primăriei Mun. Zalău precum și persoanelor generoase care au susținut organizarea acestui moment. Organizarea anuală a unui astfel de moment dedicat copiilor cere seriozitate și dăruire, de aceea aducem mulțumiri părinților și copiilor din parohia noastră, precum și persoanelor consacrate care s-au implicat în această acțiune.

Pr. Ciprian Robotin