Pentru trei dintre preoții episcopiei noastre, Jula Florin, Vana Gabriel Emil și Vlad-Ioan Voicu, data de 4 decembrie reprezintă ziua în care au primit sfânta taină a preoției prin punerea mâinilor Preasfinției Sale dr. Virgil Bercea. În urmă cu 10 ani, pe data de 4 decembrie 2011, în catedrala Sfântul Nicolae a avut loc acest eveniment care rămâne veșnic în memoria preoților și a familiilor lor.

După primirea hirotonirii cei trei preoți au fost trimiși în pastorație în parohiile Vintere, Cheț, respectiv Vășad. Putem spune că până acum și-au îndeplinit cu conștiinciozitate, cu bună credință, cu dragoste și speranță această nobilă misiune.

Acum, la împlinirea a zece ani de preoție, cei trei colegi au simțit nevoia de a se reîntâlni la sfântul altar al catedralei Sfântul Nicolae unde au primit darul preoției pentru a concelebra Sfânta Liturghie. Le-au fost alături familiile, soțiile și copiii.

La finalul sfintei slujbe, preoții au mulțumit Bunului Dumnezeu pentru harurile primite, precum și episcopului care i-a hirotonit, dar și familiilor și în special doamnelor preotese care i-au susținut în permanență și au fost alături de ei.

A avut loc și o întrevedere cu Preasfințitul Virgil, iar apoi o agapă frățească.

Biroul de Presă