Ieri seară, începând cu ora 19.00, tinerii din protopopiatele de Carei şi de Tăşnad i-au invitat la rugăciunea Calea Crucii pe toţi tinerii din eparhie, alături de părinţii şi cunoştinţele acestora, prin intermediul platformei Zoom.

            Iniţiativa aparţine Biroului Pastoral,  care le-a propus tinerilor, familiilor și credincioșilor  din toată Eparhia de Oradea, ca în zilele de miercuri din Postul Mare, de la ora 19.00, să  meargă împreună pe dumul Crucii cu Isus. Fiecare familie participantă a fost rugată să aprindă o lumânare, ca simbol al luminii pe care o aduce Învierea Mântuitorului.

            Preasfințitul Virgil Bercea s-a bucurat să le fie aproape tinerilor, ca de obicei, apreciind implicarea acestora, rugându-se împreună cu ei, rostind rugăciunea de început şi cea de final.

            Tinerii din cele două protopopiate şi-au arătat disponibilitatea, s-au împlicat din tot sufletul şi au recitat rugăciunile ori meditaţiile aferente staţiunilor rugăciunii.

            Ne bucurăm, dragi tineri, pentru timpul petrecut împreună cu voi în rugăciune şi vă mulţumim pentru tot!

            Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru  acest timp de har, iar săptămâna viitoare, miercuri în 21 aprilie de la ora 19.00,  vom răspunde cu toţii invitaţiei tinerilor din protopopiatele de Marghita şi de Ier.

            Vă rugăm să trimiteți acest link de invitație  prietenilor, rudelor și persoanelor interesate.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/729609038?pwd=bmwybkc3cGNwcWZIejNZVGF0OWFjdz09

Meeting ID: 729 609 038
Passcode: 1PHmQ5

Laura Ologu

Biroul Pastoral