Marţi, 17 noiembrie 2020 au început catehezele on-line ale lunii noiembrie, reunind protopopiatele de Beiuş, de Holod şi de Marghita. Începând cu ora 19.00 au fost alături pe platforma Zoom tinerii din cele trei protopopiate, alături de părinţii protopopi, părinţii preoţi, membrii Biroului Pastoral.

Au onorat cu prezenţa lor Preasfinţitul Virgil Bercea, cel care a încurajat în permanenţă desfăşurarea acestor întâlniri şi care a dat binecuvântarea finală, alături de părintele vicar cu preoţii Antoniu Chifor, cel care a rostit cuvântul de învăţătură, încurajându-i pe tineri să se bazeze cu încredere pe ajutorul Domnului pe tot parcursul aventurii care este viaţa lor.

 Ne bucurăm, dragi tineri, pentru timpul plăcut petrecut într-un chip constructiv împreună cu voi întru Domnul, vă mulţumim pentru participare şi implicare. Mulţumim în acelaşi timp  părinţilor  protopopi şi tuturor celor care se ocupă de voi, îndrumători şi părinţi.

Astăzi sunt aşteptaţi la ora 19.00, pe aceeaşi platformă Zoom, tinerii din protopopiatele de Şimleu, de Zalău şi de Supur.

Laura Ologu

Biroul Pastoral