Anul acesta, pe 13 mai, se sărbătoresc 103 de ani de la prima apariţie a Sfintei Fecioare Maria la Fatima.

Ziua a şasea (9 mai)

Mesajul de la Fatima:

„Roagă-te, roagă-te mult şi fă sacrificii pentru păcătoşi, pentru că multe suflete merg în iad, fiindcă nu are cine să facă sacrificii şi să se roage pentru ele.”

Răspunsul nostru:

O, Imaculată Inimă a Mariei, Fecioara Rozariului de la Fatima, tu ai insistat ca nu numai să ne rugăm pentru păcătoşi, ci să facem şi sacrificii pentru ei. O, Mama Mântuitorului, aprinde în inimile noastre o flacără arzătoare pentru suflete. Ajută-ne să înţelegem că prin rugăciuni şi pocăinţă putem mântui sufletele ce sunt îndreptate spre iad. Când durerea, necazurile şi suferinţele ne copleşesc, reaminteşte-ne acele cuvinte binecuvântate ce le-ai rostit la Fatima: „Jertfiţi­vă pentru păcătoşi şi rugaţi-vă mereu, mai ales când aduceţi vreo jertfă pentru păcătoşi”. Isuse, aceasta o facem pentru dragostea Ta, pentru întoarcerea păcătoşilor şi pentru repararea păcatelor săvârşite împotriva Imaculatei Inimi a Mariei. Fecioară de la Fatima, fă astfel încât recitarea zilnică a Rozariului Tău să ne îndemne să oferim grabnic jertfe pentru renaşterea ţărilor fără de Dumnezeu şi pentru iertarea tuturor păcătoşilor. Amin.
Fecioara Rozariului de la Fatima, dă-ne nouă darul special ce-l cerem în această novenă! (Gândeşte-te la darul special pe care îl ceri Preasfintei Fecioare Maria.)
Fecioara Rozariului de la Fatima, întoarce-i pe cei rătăciţi la Cristos!
Fecioara Rozariului de la Fatima, mântuieşte sufletele tuturor păcătoşilor!

Sursa: http://www.e-communio.ro