După întâlnirea de sâmbătă seara în care tineri ai diferitelor  biserici și comunități creștine s-au rugat și cunoscut, în Catedrala Greco-Catolică „Sfântul Nicolae”, duminică seara momentul de rugăciune cu reprezentanții celor zece culte participante a fost organizat de Episcopia Romano-Catolică din Oradea.

În cadrul momentului de rugăciune, cuvântul de învățătură a fost rostit de către Preasfinția Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, iar mai apoi fiecare reprezentant al bisericilor și comunităților prezente au adus un cuvânt de salut și de binecuvântare.

Excelența Sa László Böcskei, episcopul romano-catolic de Oradea și-a exprimat bucuria de a fi gazda acestei seri, unde începând de anul acesta s-au alăturat zece comunități creștine.

Au participat Biserica Greco-Catolică, Biserica Romano-Catolică, Biserica Ortodoxă, Biserica Penticostală „Tabor”, Biserica Penticostală „Betania”, Biserica Maghiară, Biserica Evanghelică-Lutherană, Comunitatea Evreilor Mesianici,  Biserica Unitariană, Biserica Reformată.

Eugen Ivuț