Sfântul Părinte l-a numit director al Sălii de presă a Sfântului Scaun pe dott. Matteo Bruni, cu începere din 22 iulie 2019.
 Matteo Bruni: Născut la 23 noiembrie 1978 la Winchester (Marea Britanie), a studiat Limbi și literaturi străine moderne şi contemporane la Universitatea „La Sapienza”, din Roma. Din luna iulie 2009, lucrează la Sala de Presă a Sfântului Scaun, unde s-a ocupat de acreditarea jurnaliştilor şi de gestionarea comunicărilor operative către organele de presă în calitate de coordonator al Secţiunii Acreditare.

Din 2013 şi-a asumat responsabilitatea de organizare şi de însoţire a jurnaliştilor admişi să-l însoţească pe Sfântul Părinte în avion, în călătoriile apostolice.

Cu începere din 2016, a devenit coordonator al sectorului Media Operations şi Acreditări din cadrul Sălii de Presă a Sfântului Scaun, rol în cadrul căruia a coordonat participarea presei la diferite evenimente în timpul Jubileului Milostivirii.

De mult timp este activ – în mediul bisericesc – în proiecte de cooperare umanitară şi în programe de sprijin pentru vârstnici. Este căsătorit şi are o fiică.

În afară de italiană cunoaşte limbile engleza, spaniolă şi franceză.

Tot joi, 18 iulie 2019, papa Francisc i-a numit pe dott. Sergio Centofanti şi pe dott. Alessandro Gisotti vice-directori ai Direcţiei Editoriale din cadrul Departamentului pentru Comunicare, cu începere din 22 iulie 2019.

Sursa: https://www.vaticannews.va