„Odata cu nasterea Sa, Isus a adus mai aproape de noi vesnicia si împreuna cu ea, credinta ca vom fi si noi cu El. Doar un lucru este mai important decât credinta si acesta este iubirea! Fara iubirea lui Dumnezeu, tot Cerul ar fi lipsit de farmec!
Va invit sa începeti aceste Sarbatori, gândindu-va „la lucrurile de sus, nu la cele de pe pamânt” ,întarindu-va credinta ca pruncul Isus va reveni. Datorita venirii Lui în lume, fiecare dintre noi are sansa de a trai o viata împlinita si o vesnicie alaturi de Iubire! Fara El, lumea asta n-ar sti ce este speranta, iubirea sau dreptatea.
Doresc, în primul rând, sa ne aducem multumirea în fata tuturor pentru aceasta Seara de Craciun si de ceea ce am putut realiza prin munca noastra împreuna, copiii si tinerii de la oratoriul nostru , credinciosii Bisericii greco-catolice din Nufarul . Îi multumim lui Dumnezeu pentru inspiratie, calauzire,si ajutorul primit. Ne-am dori ca Biserica sa fie locul unde nu un titlu conteaza, ci dorinta de a ne însusi cât mai mult din caracterul Mântuitorului. Asta e tot ce ne va ramâne într-o zi.
Dragi colindatori sa Duceti Vestea Buna peste tot, asa cum ne-a poruncit Isus!
Va multumesc voua celor care ati venit pentru a ne bucura împreuna de Nasterea Mântuitorului în tonul colindelor de Craciun.