„Tineri si copii de diferite vârste s-au întâlnit sâmbata, 25 noiembrie 2017, la Biserica „Schimbarea la Fata” din Velenta, unde au fost gazduiti cu multa caldura de catre parintele protopop Gavril Buboi pentru un Mic-dejun cu Episcopul.
Desi ora de început a fost matinala pentru o zi de sâmbata, tinerii au fost punctuali si au renuntat la comoditatile lor pentru a petrece o zi speciala cu Isus, cu Preasfintitul si cu prietenii.
Programul a început cu Sfânta Liturghie celebrata de catre Preasfintitul Virgil Bercea iar în continuare s-a luat micul dejun, unde mâncarea a parut mult mai delicioasa decât acasa datorita faptului ca am fost cu totii împreuna. În plus, Biroul Pastoral a oferit ceaiul, laptele si cafeaua.
Dupa micul-dejun doamna profesoara Alina Broizan de la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” a aratat tinerilor cum sa confectioneze obiecte si decoratiuni specifice Craciunului, ajutându-i astfel sa devina creativi, iar acestia în final s-au bucurat de ceea ce au realizat.
Iata cum se poate petrece într-un mod placut o zi de sâmbata, ca într-o mare familie.
Multumim tuturor si Preasfintitului Virgil care este mereu cu inima larg deschisa pentru a fi în mijlocul credinciosilor, în special a celor tineri.