„Asociatia Hope Music în parteneriat cu Radio Maria, a organizat în zilele de 9 si 10 Septembrie 2017 între orele 16-20 în Piata Unirii, o expozitie de Icoane si vitralii stil Art Nouveau, activitate ce face parte din proiectul ATELIER DE CREATIE ÎN AER LIBER ICOANE PE STICLA SI VITRALII (Editia I). Proiectul este finantat de catre Consiliul Judetean Bihor prin Directia de Dezvoltare si Implementare Proiecte (DDIP) Bihor.
Prin aceast eveniment cultural s-a dorit prezentarea si promovarea în rândul cetatenilor si în special al turistilor importanta elementelor de patrimoniu în stil Art Nouveau si a activitatilor de creatie în aer liber.
Activitatile au constat în: expozitie de icoane pe sticla si de vitralii acompaniata de un cvartet care va interpreta muzica clasica.
Evenimentul ATELIER DE CREATIE ÎN AER LIBER ICOANE PE STICLA SI VITRALII aflat la prima editie îsi propune punerea în valoare a creatiei artistice , prin activitati alternative si neconventionale, ce vor atrage atentia asupra tehnicilor artistice si a importantei activitatilor artistice. Rolul principal al activitatilor proiectului este constientizarea atât a celor care administreaza obiecte de patrimoniu cultural material sau al celor ce au în cadrul comunitatii tineri talentati, cât si a publicului larg, locuitori sau turisti, asupra importantei acestor elemente de patrimoniu si activitati în aer liber la nivel local, national si international, si nu în ultimul rând a modului în care pot fi valorificate ca potential cultural sau turistic

Presedinte,

Doru Popovici