„Sarbatoarea Sfântului Anton de Padova, a fost moment de rugaciune si de bucurie pentru credinciosii din Carei. Curtea conventului, a devenit neîncapatoare, pentru sutele de credinciosi, care au venit cu mic cu mare, sa-l cinsteasca pe Sfântul minunilor. Sfânta Liturghie de la orele 18.00, a fost celebrata de catre Preasfintia Sa Virgil Bercea, episcopul eparhiei de Oradea, alaturi de 15 preoti.

La sfârsitul Liturghiei, au fost binecuvântati copii si crinii. Dupa ce poporul lui Dumnezeu, s-a hranit cu hrana spirituala a Cuvântului Divin si cu Sfânta Euharistie, au avut parte si de hrana trupeasca. A fost un moment de înaltare sufleteasca si comuniune.
Multumim lui Dumnezeu pentru ca ne-a daruit-o pe Maria ca Mama si pe Sfântul Anton de Padova ca frate. Asemenea lor, si noi trebuie sa fim în viata noastra „sare a pamântului” si „lumina a lumii”.
Multumim tuturor celor care într-un fel sau altul au facut ca aceasta sarbatoare sa fie atât de frumoasa. Dumnezeu sa rasplateasca însutit tuturor celor care au contribuit la aceasta sarbatoare.
Pace si Bine !