„Preasfintitul Parinte Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, însotit de catre parintele Antoniu Chifor, vicar responsabil cu preotii, au efectuat miercuri, 31 mai 2017, o vizita în diferite Parohii ale Protopopiatelor Carei, Supur si Simleu Silvaniei.
La Carei a avut loc întâlnirea cu preotii Protopopiatului în vederea pregatirii Pelerinajului Statuii Maicii Domnului de la Fatima, care va avea loc în perioada 10-11 iunie 2017.
A urmat apoi vizita în Parohia Babta, unde Preasfintia Sa s-a întâlnit cu parintele paroh Tudor Dragomir împreuna cu care a vizitat Biserica. La Supur a avut loc vizitarea Parohiei si a familiei parintelui Marius Crisan. A continuat vizita familiei parintelui Cristian Biru din Bobota.
La final au vizitat Parohiile Cehei, Halmasd si Drighiu din Protopopiatul Simleu Silvaniei. În Parohia Cehei condusa de catre parintele Mircea Ardelean s-a vizitat santierul casei parohiale. Iar la Halmasd si Drighiu au fost vizitate Bisericile aflate în constructie, sub grija parintelui Ciprian Burdas.