„Dragi credinciosi,

În ultima vreme s-au tiparit mai multe volume pe care le punem la dispozitia dumneavoastra:

1. „Cardinalul Alexandru Todea – În dosarele Securitatii” – dr. Sergiu Soica. Volumul a aparut la Editura „Mega” din Cluj-Napoca si are 816 pagini. Cartea cuprinde dosarul Cardinalului Alexandru Todea din arhiva CNSAS, mai precis notele informative furnizate de catre informatorii Securitatii. Documentele, din acest volum, puse cap la cap în ordine cronologica, ne dezvaluie nuantele istoriei Bisericii Române din catacombe si lumineaza ungherele mai putin cunoscute, dar care au fost locuite si „traite”. Poate fi achizitionat la pretul de 40 de lei.

2. „Fecioara din Fatima” – Episcop Ioan Suciu – editie îngrijita de catre parintele Cristian-Florin Sabau. Volumul a aparut la Editura Surorilor Lauretane din Baia Mare. Cuprinde 496 de pagini de text si 56 de pagini cu fotografii alb-negru si color. Poate fi achizitionat la pretul de 25 de lei.

3. „În compania Fecioarei de la Fatima” – cuprinde 148 de pagini de text, cartea a fost îngrijita de catre pr. Cristian-Florin Sabau, cu intentia de a însoti calatoriile statuii Fecioarei Peregrine prin Eparhia Greco-Catolica de Oradea-Mare, calatorii ce vor avea loc între lunile mai-octombrie din 2017, Centenarul aparitiilor Maicii Domnului la Fatima. Poate fi achizitionat la pretul de 5 de lei.

4. „Lasati copii sa vina la mine” – Carte de rugaciuni. Editia a V-a revizuita a cartii de rugaciune, apare cu mici modificari în text, având ilustratii color. Volumul a fost întocmit de catre parintele Olimpiu Todorean. Poate fi achizitionat la pretul de 10 de lei.

Toate cartile pot fi achizitionate de la parintele diacon Claudiu Boda, sau prin comanda postala cu plata la primirea coletului.

Contact: Pr. Diacon Claudiu Boda
Telefon: 0766379879
0744958932