„Dupa lungi pregatiri si dupa îndelungi rugaciuni, cu ajutorul lui Dumnezeu, noi, tinerii din grupul „Allegria" de la Manastirea Franciscana „Maica Domnului" din Oradea, am reusit sa organizam cel mai dulce eveniment caritabil: „Festivalul Dulciurilor”, eveniment organizat pentru al doilea an consecutiv. Dorind sa sustinem ideea sub care am pornit anul trecut: „Cariatea e dulce”, am vrut ca prin actiunea noastra sa ajutam o familie aflata în nevoi. Este vorba despre familia formata din doi parinti, Dunca Ioana si Rusu Florin, împreuna cu cele 3 fiice ale lor de 1, 2 respectiv 4 ani.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, am preparat dulciurile pe care le-am vândut în data de 22 octombrie în cadrul festivalului pentru a ajuta aceasta familie, din donatiile strânse dorind sa le utilam casa cu cele necesare pentru a trece cu bine peste iarna grea.
Evenimentul s-a desfasurat în fata Manastirii Franciscane, eveniment pentru care am pregatit si un program artistic, care a cuprins momente muzicale, de dans si o reprezentatie de teatru improvizat.
Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor celor prezenti, celor implicati, sponsorilor si preotilor responsabili cu pastoratia grupului nostru, parintele Blajut Mihai si parintele Iacob Ciprian, dar si lui Dumnezeu pentru vremea buna pe care ne-a oferit-o, pentru ca evenimentul sa se poata desfasura.