„Sâmbata, 8 decembrie, s-a desfasurat la Zalau, la Biserica „Sfânta Familie”, începând cu orele 14.00, cea de-a patra editie a concertului de colinde „Venite adoremus”.
Au evoluat corurile: „Sfânta Familie” din Zalau – dirijor prof. Grigore Grigorut; „Rorate”, al Bisericii Romano-Catolice din Zalau – dirijor prof. Kovári László; „Te laudamus” din Simleu-Silvaniei – dirijor ing. Ioan Chiorean; „Sanctus Spiritus” din Bistrita – dirijori prof. Florica si Gavril Sfechis; „Szenci Molnár Albert”, al Bisericii Reformate centrale din Zalau – dirijor prof. Rácz Lóránd-Márton; „Lumina lina” al Catedralei Ortodoxe „Sfânta Vineri” din Zalau – dirijor prof. Ciprian Ghiurco – si „Magnificat”, al Catedralei „Schimbarea la fata” din Cluj-Napoca – dirijor prof. Alexandru Suciu.
Ne-am bucurat de prezenta Preasfintitului Virgil Bercea, care în ziua urmatoare a aniversat 55 de ani si 30 de ani de preotie. Cu aceasta ocazie, comunitatea parohiala, prin parintele-paroh Valer Parau, i-a oferit ca dar o frumoasa icoana pe lemn.
Au fost prezenti si parintii: Gheorghe Turcas, vicarul-foraneu al Silvaniei, Nicolae Bodea, protopopul Simleului, mai multi preoti greco-catolici din Zalau si Bistrita, parohul romano-catolic din Zalau, un preot ortodox si un pastor reformat, concertul desfasurându-se într-o atmosfera de profunda fraternitate. Au mai fost prezenti doi parlamentari si un numeros public, biserica fiind plina si de aceasta data.