„În data de 18 septembrie va avea loc o noapte de rugaciune, cunoscuta ca „Noapte de Veghe”, la intentia Sfintei Fecioare Maria, pentru obtinerea de haruri de la fiul Sau, Isus. Evenimentul se va desfasura la Biserica „Sfintii Trei Ierarhi” din Beius, unde sunt invitati toti preotii si credinciosii, care doresc sa se uneasca în rugaciune.
La aceasta noapte de rugaciune, încadrata în „Octava de rugaciune pentru unitatea crestinilor” – desfasurata anual în perioada 18-25 ianuarie – sunt asteptati si credinciosi crestini de alta confesiune, dornici a trai prin rugaciune unitatea dorita de Unicul nostru Mântuitor, Isus Hristos.
Intentiile acestei „Nopti de Veghe” sunt urmatoarele: unitatea crestinilor, dobândirea pacii în inimi, în familii si în întreaga lume; protejarea vietii de la conceptie si pâna la moartea naturala, si nu în ultimul rând, ispasirea pacatelor persoanelor consacrate si ale lumii întregi, iar pe lânga acestea se adauga intentiile personale ale credinciosilor care participa.
Programul „Noptii de Veghe” va debuta cu recitarea Rozarului de Lumina, prin misterele careia cu calauzirea Maicii Sfinte ne vom apropia de Isus prezent în Sfânta Liturghie (greco-catolica), continuând cu diverse devotiuni, respectiv Sfânta Liturghie romano-catolica si Adoratia Euharistica de la miezul noptii. Programul spiritual se va sfârsi cu celebrarea Sfintei Liturghi dimineata la ora 5:00.
Aceasta jertfa de rugaciune se va desfasura cu binecuvantarea PSS. Virgil Bercea, si va fi transmisa în direct de catre Radio Maria!
Fie ca aceasta intentie de rugaciune sa-si duca la îndeplinire scopul, si sa aiba o continuitate pentru fiecare, în vietile noastre! Laudat sa fie Isus si Maria!

Program:


Rozar de lumina – 18:00
Sfânta Liturghie Arhiereasca (greco-catolica) – 19:00
Binecuvântare Euharistica – 20:30
Procesiune cu Sfântul Sacrament – 21:00
Paraclisul Maicii Domnului – 21:30
Marturie de credinta – 22:30
Sfânta Liturghie (romano-catolica) – 23:00
Adoratie Euharistica – 00:00
Pauza – 01:00
Rozar de durere – 2:00
Calea Crucii – 3:00
Rozar de marire – 4:00
Sfânta Liturghie (greco-catolica) – 5:00

Informatii: Pr. Zima Zorel – 0745518282
Pr. Ghiurca Emil – 0748907913

VA ASTEPTAM CU DRAG!

Vicar parohial pr. Slobodnic Iosif