„Vineri, 19 iunie 2015, la Institutul Pontifical Oriental din Roma, a avut loc sustinerea tezei de doctorat a studentului Razvan Iacob Vasile, absolvent al Facultatii de Teologie din Baia Mare, al Facultatii de Drept Canonic Oriental, din cadrul Institutului Pontifical Oriental, al Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Gregoriana si ex-alumn al Colegiului Pontifical Pio Romeno.
Teza intitulata „Evolutia principalelor tulburari psihice în cauzele matrimoniale canonice: de la normativa precedenta la cea actuala”, a fost prezentata în Aula Magna a Institutului Pontifical Oriental, în prezenta unor distinsi invitati si într-o atmosfera de studiu si cercetare.
Moderatorul Tezei a fost Parintele Lorenzo Lorusso, OP, Subsecretarul Congregatiei pentru Bisericile Orientale.
Evenimentul a fost onorat de prezenta Preasfintiei Sale Virgil Bercea, Episcop al Eparhiei de Oradea, de prezenta studentilor si a Pr. Dr. Gabriel Buboi, Rector al Colegiului Pio Romeno, si a altor distinsi profesori examinatori: Pr. Georges Ruyssen SJ, Pr. Nikolaus Schöch OFM, prezidati de catre Pr. Sunny Kokkaravalayil, Pro-Decanul Facultatii de Drept Canonic Oriental.
Sursa:http://pioromeno.com