„Cei aproximativ 100 de artisti parte a spectacolului „Trubadurul” sunt alaturi de PS Virgil Bercea. Spectacolul de opera „Trubadurul”, ce se pune în scena în data de 28 Aprilie 2015, în gadzuirea Teatrului Regina Maria, va fi dedicat Episcopului greco catolic Virgil Bercea.
Solistii italieni si cei români parte a distributiei, alaturi de membri corului si orchestrei, au hotarât, în semn de recunostinta si apreciere, sa-i dedice acest eveniment înaltului prelat.
Sunt, asadar, peste 100 de artisti implicati în realizarea acestui mare titlu de opera, care apreciaza implicarea Preasfintitului Virgil în toate actiunile cultural artistice, multe din ele fiind posibile gratie sprijinului moral si material cu care vine în întâmpinarea lor.
Se vor alatura artistilor, în acest demers, directorul muzical al Festivalului Stagione D'opera Italiana – Alfio Grasso, presedintele Asociatiei „Opera Vox” – Ioan Vrasmas, directori de organizatii si institutii publice de cultura la nivel national, reprezentanti ai lumii academice clujene si oradene.
Sursa:http://www.evenimenteoradea.ro