„Biserica greco-catolica „Duminica tuturor Sfintilor” din cartierul Iosia-Nord, Oradea, a fost sfintita în ziua de Rusalii. În noua parohie se întâlnesc tinerii, copiii si adultii. Slujba de sfintire a fost oficiata de episcopul auxiliar al Arhiepiscopiei de Fagaras si Alba-Iulia, PS Mihai Fratila, si de un sobor de preoti din Oradea, Iasi, Maramures si Italia. La eveniment a asistat si primarul Ilie Bolojan. În aceiasi zi, preotii au sfintit si spicele de grâu.
„Parohia «Duminica Tuturor Sfintilor» a luat fiinta în anul 2005, ca urmare a nevoilor pastorale ale credinciosilor din cartierul Iosia-Nord. PS Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea a încredintat formarea noii parohii, preotului Geo Pop. Atunci, preotul Geo Pop, sprijinit de Asociatia Generala a Românilor Uniti, reprezentata de familia Pacala si de alti credinciosi si colaboratori, au început demersurile pentru obtinerea unui teren pentru ridicarea unei biserici. Terenul identificat era situat în vecinatatea Liceului «Don Orione» si a fost concesionat de Primaria Oradea. În anul 2006, episcopul Virgil Bercea a încredintat noua parohie, care avea aprobarea canonica ca sa functioneze cu hramul «Duminica tuturor Sfintilor», Congregatiei «Don Orione», reprezentata de provincialul Pierangelo Ondei”, a explicat preotul paroh Mihai Fecheta.
Pe lânga activitatile religioase, în noua parohie au loc si activitati educative destinate copiilor, tinerilor si adultilor, precum si activitati caritative: vizite la bolnavi, în fiecare vineri din luna, sprijinirea familiilor nevoiase, indiferent de apartenenta etnica sau religioasa. La subsolul bisericii, în jur de 140 de copii si tineri, membrii ai Grupului Scout, îsi desfasoara activitatile. Cei care doresc sa participe la activitatile din parohie pot afla mai multe detalii la sediul acesteia din strada Cazaban, nr. 49/E.
Congregatia Don Orione a fost fondata de catre Sfântul Alois Orione si activeaza în peste 30 de tari pe toate continentele. Slujirea calugarilor orionini este preponderent în sectorul educativ, caritativ-asistential si parohial. Don Orione s-a nascut sarac si a murit sarac, dar prin tot ceea ce el a facut, astazi în numele sau se ofera omenirii o raza de speranta în atotputernicia si milostivirea Divinei Providente si un model de încredere neclintita în puterea credintei care singura poate da sens vietii omului.
În România, Congregatia este prezenta la Oradea, unde a edificat si sustine Liceul Don Orione, la Bucuresti (Voluntari), unde s-a construit un azil pentru batrâni, si la Iasi, unde exista un seminar pentru formarea viitorilor calugari.