„Luni, 23 septembrie 2013, clasa a IV-a A de la Liceul Greco-Catolic ”Iuliu Maniu” din Oradea, coordonati de profesoarele lor, Lia Sipos si Anamaria Meze au sarbatorit împlinirea a 500 zile de scoala.
Pentru acest eveniment micii scolari s-au pregatit, unii chiar din vacanta mare, cu câte un articol pentru revista clasei ”Ferestre de lumina”. Prezentarile au fost surprinzatoare si foarte variate: texte în versuri si proza despre zilele de scoala, prietenie si lectura, curiozitati din lumea stiintelor, hobiuri, retete culinare, glume, ghicitori, amintiri din vacanta, recenzii de carte si de film.
Elevii au depanat amintiri legate de cele mai placute si mai folositoare activitati, au cântat Imnul clasei compus de ei, împreuna cu doamnele profesoare, s-au delectat cu jocuri si au încheiat prima parte a activitatii cu exprimarea dorintelor individuale în legatura cu urmatoarea suta de zile de scoala, în ceea ce priveste scoala.
S-au bucurat apoi împreuna de vizionarea unui film adecvat vârstei lor, de o pita si un suc, binemeritate în egala masura.
Le multumim parintilor care, si de data aceasta, ne-au fost alaturi pe tot parcursul zilei sau a unei parti dintr-o zi de neuiat.