„Duminica 30 iunie 2013, în Duminica ,,Tuturor Sfintilor,, la Biserica Greco-Catolica din comuna Halmasd, judetul Salaj a avut loc Prima Sfânta Împartasanie a unui grup de opt copii. Dupa ce o buna perioada de timp copilasii s-au pregatit pentru aceasta ,,misterioasa întîlnire" fiecare, cu parere de rau, si-a marturisit pacatele în fata lui Dumnezeu prin intermediul preotului, cu fagaduinta de a fi mai buni si cuminti pe viitor.
La aceasta minunata si solemna sarbatoare a parohiei noastre au concelebrat pr. Protopop Nicolae Bodea alaturi de preotul paroh Chiriloaei Marius, ajutati de ipodiaconul Guias Gratian din Oradea.
Ca si amintire al acestui minunat eveniment copii au primit fiecare Mica Biblie, o diploma, dulciuri dar si câte o felicitare cu un cadou în bani de la un grup de copii din Italia care cu putin timp în urma au trait si ei evenimentul întâlnirii cu Cristos.
La sfârsitul Sfintei Liturghii toti invitatii au participat la o agapa frateasca oferita de parintii implicati în acest eveniment.