„Vineri, 16 februarie, a.c., în Libraria „Galaxia Gutenberg” din Oradea a avut loc lansarea cartii „Eu Voua despre Locuri sfinte” a doamnei profesoare Doina Damian, o carte care ar putea fi definite pe buna dreptate drept o „Egerie” moderna.
PS Virgil Bercea a salutat aceasta noua aparitie editoariala ca fiind o carte de suflet, o carte pe care oricare cititor o citeste cu multa bucurie, o carte care reprezinta în primul rând o marturie despre experienta profunda a autoarei la locurile sfinte.
Doamna profesoara Simona Caraba a facut o prezentare a acestei a doua carti a doamnei Doina Damian, subliniind ca este vorba de „o carte ce aduce bucurie, dragoste si sinceritate si este un adevarat dar pentru fiecare cititor care o citeste”. Cartea a fost definita ca fiind în primul rând traita si retraita cu intensitate si umilinta, cu uimire si cutremur. Au fost citite câteva pasaje sugestive din acest periplu spiritual pe urmele Mântuitorului. Concluzia a fost sugestiva: „este o carte pentru prieteni si o adevarata bucurie împartasita”.
Doamna profesoara Doina Damian a multumit organizatorilor pentru acest eveniment, avand un gând cu totul special de recunostinta PS Virgil Bercea si celor de la Libraria Galaxia Gutenberg precum si nepoatei Maria care a sprijinit grafica acestei frumoase carti.
La final a existat o agapa, iar cei prezenti au obtinut autografe de la autoare.