„Duminica, 13 ianuarie 2013, credinciosii din Parohia Sf. Familie Zalau au organizat alaturi de membrii comunitatii parohiale din Campia un moment comemorativ in cinstea Parintelui Iulian Cupsa la 20 de ani de la plecarea la Domnul; primul paroh al comunitatii din Zalau si fiu al satului Campia. In capela din Campia s-a oficiat Sf. Liturghie si un Te Deum, dupa care cu totii ne-am deplasat la mormantul dansului unde s-au tinut un moment de rugaciune si cantece religioase.
Pe data de 16 ianuarie 1993 se stingea un suflet deosebit de pastor, un om de o bunatate si de o simplitate deosebita. Hirotonit preot de Episcopul Ioan Dragomir in clandestinitate, a sustinut Biserica cu multa daruire si dragoste.
Luptator in Biserica greco-catolica clandestina salajeana, a slujit regulat Sf. Liturghie in ascuns la Simleu, Zalau, Campia-Salaj, ocazional unde era nevoie.
Zalauanii nu l-au uitat, an de an la inceputul lunii ianuarie impreuna cu Corala Sf. Familie Zalau ii aduc un frumos omagiu.
Totodata, duminica, 6 ianuarie la Cimitirul Municipiului Zalau, credinciosii nostri au adus un omagiu Parintelui Grigore Ardelean, un vrednic pastor al anilor "90, caruia i se datoreaza o bogata activitate pastorala in Parohia Zalau, mai ales deschiderea primei capele la Spitalul judetean Zalau.
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!