„În duminica dedicata pomenirii Tuturor Sfintilor, sarbatorita anul acesta pe 10 iunie, Parohia Greco-Catolica din cartierul Iosia-Nord (Don Orione) din Oradea si-a sarbatorit hramul bisericii. Sfânta Liturghie a început la orele 10:30, având ca prim celebrant la masa altarului pe parintele Florian Gui, vicarul general al Eparhiei Greco-Catolice de Oradea. Au concelebrat parintii Mihai Fecheta – superiorul Congregatiei „Don Orione” din Oradea si paroh al acestei parohii, Ioan Aciu – paroh de Bors, precum si ipodicaonul Eduard Fischer – vicerectorul Seminarului din Oradea.
La invitatia gazdelor, sarbatorirea hramului a fost onorata de un grup de tineri veniti din Cehu-Silvaniei, reprezentându-i pe cei care cu neobosita daruire gazduiesc an de an persoanele participante la pelerinajul anual Simleu-Silvaniei – Sighetu-Marmatiei, care împreuna cu grupul local de tineri ai Centrului „Don Orione” si ai parohiei au animat cântarile Sfintei Liturghii.
La finalul Sfintei Liturghii, data fiind împlinirea a 15 ani de la întoarcerea în casa Tatalui ceresc a raposatului episcop de Oradea, Preasfintia Sa Vasile Hossu, s-a oficiat parastasul de pomenire, la care au participat toti credinciosii prezenti.
Dupa terminarea tuturor oficiilor liturgice, toti participantii au fost invitati în fata bisericii sa serveasca o mica agapa frateasca pregatita si oferita de credinciosii parohiei si parintii calugari ai Congregatiei „Don Orione” din Oradea.