„Joi, 24 martie 2011, a avut loc la Catedrala Sfântul Nicolae din Oradea, o Adoratie Euharistica condusa de studentii laici din Colegiul „Sfânta Familie” si Asociatia „Fondacio – Crestini pentru lume”. Opt tineri, pe rând, au rostit o rugaciune, dupa care au urmat momente de liniste, meditatie personala, însotite de câte un cântec acompaniat la chitara de tinerii studenti. La sfârsitul Adoratiei, Preasfintia Sa, Episcopul Virgil Bercea, a dat binecuvântarea cu Sfânta Taina.
Dupa Adoratie tinerii au fost invitati la un mic spectacol, unde i-au avut ca invitati pe Ovidiu Lazar, Ana Maria Mihesi, Alex Cristea si Paula Mates. Micii artisti au cântat câteva piese cunoscute, iar Paula Mates ne-a interpretat la pian trei piese clasice. Studentii laici au avut parte de o surpriza din partea formatorului lor, un tort pe care a fost scris „La multi ani studentilor din Colegiul Sfânta Familie”.
De asemenea, ziua de 24 martie a fost o zi importanta pentru studentii laici din Colegiul Sfânta Familie, deoarece am sarbatorit Ziua Colegiului, ocazie cu care studentii au primit cate o tema spirituala si fiecare camera si-a reprezentat tema pe un afis însotit de imagini, scurte povesti sau citate din Biblie.