„Dragi preoti, formatori si tineri,
În perioada 18-20 Martie 2011, invitam tinerii din parohia dumneavoastra sa participe la Exercitiile Spirituale pregatitoare pentru marea sarbatoare a Învierii Domnului, organizate de Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici, Oradea. Tema este: „Tu valorezi mult în ochii mei, tu ai pret pentru mine, si te iubesc” (Isaia 43, 4).
Dorim sa venim în sprijinul dumneavoastra si sa contribuim la formarea Spirituala a tinerilor din Eparhia noastra. Cel care va tine meditatiile la aceste Exercitii Spirituale este Don Emanuelle Corti, responsabil cu pastoratia tinerilor în Dieceza de Como, Italia.
Tinerii trebuie sa aiba vârsta cuprinsa între 16-30 ani. Locatia va fi în statiunea Arieseni (pensiunea Miramonte), iar pretul este de 100 lei/persoana, pentru întreaga perioada. În cazurile în care tinerii nu au posibilitatea materiala sa plateasca integral aceasta suma, iar dumneavoastra dragi parohi/formatori aveti cunostinta de acest fapt, va rugam sa ne faceti cunoscut acest lucru, astfel încât sa venim în întâmpinarea acestor tineri.
Înscrierile se vor face pâna la data de 28 februarie 2011. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0743.630.969 (Pr. Paul Popa) sau 0743.911.283 (Ramona Dragos) sau sa ne scrieti pe email-ul biroului: bpploradea@yahoo.it
Va dorim spor în toate si multe haruri de la Bunul Dumnezeu!