„Primaria comunei Bobota, în colaborare cu Muzeul Judetean de Istorie si Arta – Zalau, Centrul de Cultura si Arta – Salaj, scolile „Gheorghe Sincai” din Bobota si „Corneliu Coposu” din Zalau, PNTCD – Salaj, parohiile ortodoxa si greco-catolica – Bobota, organizeaza, în 6 noiembrie, în localitatea Bobota, actiuni comemorative dedicate împlinirii a 15 ani de la trecerea în eternitate a Seniorului Corneliu Coposu.
Programul actiunilor este urmatorul: ora 10 – Slujbe de parastas în biserica si la monument; depunere de coroane; ora 11 – vizitarea Centrului cultural „Sincai-Coposu” – prezinta elevii scolii „Gheorghe Sincai” din Bobota; ora 12 – Simpozion stiintific organizat de Muzeul Judetean de Istorie si Arta – Zalau, în colaborare cu scolile „Gheorghe Sincai” din Bobota si „Corneliu Coposu” din Zalau.
În cadrul simpozionului vor fi prezentate secvente din viata si activitatea lui Corneliu Coposu, precum si câteva elemente de istorie locala. De asemenea, va fi lansata cartea „Cercetari arheologice preventive de la Bobota”, autor cercetator stiintific dr. Dan Bacuet-Crisan si va fi prezentat un documentar referitor la viata si activitatea lui Corneliu Coposu, realizat de cercetator stiintific dr. Marin Pop.