„Parohia „Sfânta Familie” Zalau invita tinerii salajeni la actiunea „Alegerea Ta… Viata Ta!”. „Famisaj” este asociatia socio-caritativa a parohiei noastre care timp de o luna organizeaza o campanie adresata tinerilor ce doresc sa socializeze si, în acelasi timp, sa fie bine informati.
Prima actiune programata în cadrul acestei campanii a avut loc joi, 11 martie, ora 17,00, la sala de lectura a Bibliotecii Judetene „Ionita Scipione Badescu” Salaj.
Activitatile se vor desfasura în fiecare joi, mai exact in zilele de 11, 18, 25 martie si 1 aprilie, în sala de lectura a Bibliotecii Judetene si se adreseaza tinerilor cu vârste cuprinse între 15 si 30 de ani. În cadrul acestor activitati vor avea loc proiectii de film, urmate de dezbateri la care vor participa si specialisti din domeniile vizate de temele propuse pentru dezbateri. Astfel, se va discuta despre sarcina în adolescenta, consumul de droguri, integrarea în societate a tinerilor cu dezabilitati, importanta familiei în formarea tânarului. Campania „Alegerea Ta… Viata Ta!” a fost initiata de Asociatia Famisaj si are ca parteneri CPECA Salaj, Inspectoratul Scolar Judetean Salaj, Directia de Sanatate Publica Salaj, Politia de Proximitate, Crucea Rosie, Asociatia Caritas Catolica si Primaria Zalau.
Dorim ca prin acest tip de actiuni voluntare sa ne îndreptam atentia asupra tinerilor, sa le fim alaturi si, în cele din urma, sa-i facem constienti si responsabili. Dorim sa întarim rolul familiei în societatea noastra.