„În perioada 30 iulie – 2 august au avut loc la Facultatea de Teologie Greco-Catolica din Oradea exercitii spirituale si un curs de perfectionare pentru profesorii de religie greco-catolica.
Exercitiile spirituale au fost organizate pentru a doua oara la Oradea de catre Comisia Sinodala pentru Educatie Catolica din cadrul Sinodului Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolica si au fost sustinute de catre parintele Virgil Cretu. Au participat profesori din judetele Bihor, Maramures, Alba si Sibiu.
Profesorii de religie au participat si la un curs de perfectionare acreditat de Casa Corpului Didactic a Judetului Bihor. În cadrul cursului au fost sustinute prelegeri de catre prof. Ana Dura si sora Ligia Man din cadrul Liceului Greco-Catolic Oradea si sora Maria Fodoca, directoarea Liceului Greco-Catolic din Bucuresti.
Cu aceasta ocazie s-a discutat si situatia manualelor de religie, urmând ca pâna la începerea anului scolar sa se tipareasca înca cel putin trei manuale care sunt finalizate: manualul pentru clasa a V-a, autor prof. Dura Ana, manualul pentru clasa a VI-a, autor prof. Hancis Mariana si manualul pentru clasa a XI-a, autor prof. Ligia Man. De asemenea, datorita modificarilor aparute în programa de studiu, este necesara publicarea unei noi editii a Ghidului profesorului de religie greco-catolica.
Exercitiile spirituale s-au încheiat duminica, 02 august cu participarea la Sfânta Liturghie.