La Mulți Ani! vouă, asistenților sociali

 

„Construirea, împreună, a unei noi lumi eco-sociale: o lume care nu lasă pe nimeni fără suport” este deviza pentru Ziua Mondială a Asistenței Sociale.

Mai actual poate ca niciodată, acest mesaj este concretizat prin toate eforturile pe care le depun, în aceste zile, cei din domeniul social pentru semenii ucraineni.

La Mulți Ani! vouă, asistenților sociali, care ați devenit eroii micuților refugiați ajunși aici, pe pământ românesc, cărora le redați speranța unei vieți mai bune, printr-o simplă îmbrățișare! Pentru ei, voi sunteți cei care construiesc lumea bună în care ei vor să crească!

La Mulți Ani! vouă, asistenților sociali, care sunteți neobosiți pentru a oferi ajutor mamelor deznădăjduite care cer alinare pentru copiii lor! Pentru ele, sunteți îngerii păzitori ai copiilor cărora ele au dat viață!

La Mulți Ani! vouă, asistenților sociali, care oferiți răbdare și încurajări bunicilor care se tem să pășească pe un pământ străin!

La Mulți Ani! vouă, asistenților sociali, care acoperiți cu pături trupuri înfrigurate și oferiți mâncare caldă celor flămânzi!

La Mulți Ani! vouă, asistenților sociali, care faceți din fiecare loc unul mai bun și care faceți din fiecare zi o sărbătoare a dragostei pentru cei din jur!

Astăzi este sărbătoarea voastră, ziua în care, la nivel global, se apreciază și se mulțumește cu recunoștință asistenților sociali pentru sacrificiile, dăruirea, implicarea și nemărginirea binelui pe care îl înfăptuiesc!

La mulți ani, Ligia, Neli, Teodora și Mihaela!

Olimpiu TODOREAN

Președinte