În data de 25 decembrie 2021 , ca în fiecare an, în biserica noastră am sărbătorit cum se cuvine Sfânta Sărbătoare a Crăciunului.
S-a celebrat Sfânta Liturghie de către preoții parohi  pr. Torjoc Romulus și pr. Torjoc Bogdan, unde s-a citit scrisoarea pastorală a PS Virgil Bercea.
Împreună cu doamna preoteasă Torjoc Eugenia, copii s-au pregătit temeinic pentru a recita poezii și a ne colinda. Datina Viflaimului este o veche tradiție, care în acest an a fost dusă mai departe de către 12 tineri. Aceștia au ajuns și în biserica noastră, unde au realizat o piesa de teatru popular, cu costume și cântări religioase. Astfel, ei sărbătoresc nașterea lui Isus Cristos, interpretând călătoria Magilor după Stea și chemarea lor de către Irod.
În continuarea programului, am avut onoarea de a fi colindați de o familie minunată, familia Oprea, care a făcut ca Spiritul Crăciunului să trăiască în fiecare dintre noi .
Nici Moș Crăciun nu a uitat de micii copilași , aducându-le în dar multe cadouri pentru fiecare.
Lumina Nașterii Lui Isus se întinde de la o casa la alta, de la o inimă la alta, iar căldura și bucuria Crăciunului ne aduce pe toți mai aproape!

Crăciun Fericit și un An Nou plin de binecuvântări!

Andrada Jurcă