În prima duminică după marele praznic al Coborârii Sfântului Spirit, în Duminica Tuturor Sfinților, Sfânta Liturghie din Parohia Adormirea Maicii Domnului din Ghenci a fost un moment unic și solemn pentru trei copii, deoarece s-au întâlnit pentru prima oară în viața lor cu Isus în Sfânta Taină. Sfânta Liturghie a fost celebrată de preotul paroh Lucian Constantin Cociorva, alături de care s-a mai aflat la masa Sfântului Altar și Părintele Zorel Zima, parohul și protopopul de Beiuș.

În cuvântul de învățătură, părintele paroh a subliniat importanța sacrificiului pe care omul trebuie să îl facă pentru a putea să-L urmeze pe Cristos, pentru a putea înainta pe calea sfințeniei, amintindu-le în mod particular celor trei copii faptul că, de azi înainte și-au câștigat un prieten adevărat care le va arăta mereu calea cea dreaptă și va fi mereu cu ei în fiecare clipă, pe Isus Euharisticul.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, în amintirea acestui moment solemn din viața lor, cei trei copii au primit în dar un rozar, o carte de rugăciuni și o diplomă.

Biroul de Presă