În această perioadă afectată de pandemie, s-au desfăşurat nenumărate activităţi în mediul online care aveau menirea de a aduce bucurie, ambiţie şi putere în rândul celor  afectaţi de restricţii.

Astăzi, venim în faţa dumneavoastră cu o nouă invitaţie, care sperăm că va aduce cu sine participarea voastră la această activitate:

Asociaţia Zileos România îl aduce în faţa ecranelor pe Tibi Uşeriu, sportiv extrem român, alergător de anduranță și ultramaratonist. El este singura persoană din lume, care a reuşit să câştige de trei ori la rând cel mai dur maraton din lume, Ultra 6633. Performanţa sa a stârnit admiraţia tuturor, dar puţini ştiu că Tibi Uşeriu are o poveste de viaţă incredibilă, cu coborâşuri şi ridicări uluitoare, demnă de un film de aventuri, lucru care a atras atenţia unei echipe de producători din America, care vor să realizeze un film bazat pe povestea vieții sale.

Sâmbătă, 22 mai, ora 16:45 va fi marcată de MegaClubul Internaţional la care vor lua parte persoane din Franţa, Canada, Elveţia şi Liban, toţi fiind interesaţi să audă mărturia unui om care s-a luptat cu limitele sale reuşind să le depăşească.

Împreună vom lua parte la un program amplu, repertoriul evenimentului implicând şi momente artistice, de cunoaştere a participanţilor din diferite ţări, momente care implică divertisment şi, nu în ultimul rând se pregătește o surpriză tuturor acelora care se vor participa.

Înscrie-te alături de Tibi Uşeriu în data de 22 mai, ora 16:45 completand formularul: https://forms.gle/P1kK7jSs1SVvNj2N6