În data de 10 februarie 2021, Consiliul director al asociației ASTRU Oradea, format din președinte Andreea-Maria Ghercă, vicepreședinții Zorela Miclăuș si Giorgiana Pop, preot spiritual Ștefan Madarasi, s-a întâlnit pentru a stabili proiectele care se doresc a fi organizate în acest an.

              La începutul întâlnirii, pr. Ștefan a ținut un moment de rugăciune pentru ca Spiritul Sfânt să însoțească misiunea noastră în contextul actual. Un moment special al acestei prime întâlniri din anul 2021 a  fost împărtășirea experienței personale a fiecărui membru, a modului în care a trecut fiecare  prin această perioadă dificilă a pandemiei Covid-19. Din propriile noastre trăiri am încercat să căutăm idei, proiecte, oportunități și soluții pentru a răspunde nevoilor studenților și a desfășura cât mai multe activități posibile în acest an. S-a subliniat totodată importanța menținerii unei colaborări strânse cu Acțiunea Catolică din România, principal colaborator în organizarea activităților ASTRU.

Așadar, principalele priorități si activități stabilite au fost:

  • 28 februarie 2021: Liturghia tinerilor începând cu ora 09:00, la biserica Sf. Gheorghe (biserica din curtea seminarului)
  • 16-18 aprilie2021: exerciții spirituale de pregătire înaintea sărbătorilor Pascale pentru membrii asociației și tinerii care doresc să ni se alăture (locația și informațiile legate de orgnizare vor fi anunțate pe pagina oficială Facebook ASTRU Oradea)
  • La finalul lunii septembrie ȘCOALA ANIMATORULUI, cel mai așteptat eveniment al asociației (locația și detaliile legate de organizare vor fi comunicate pe pagina oficială Facebook ASTRU Oradea)
  • Pentru luna decembrie vom stabili o seară de veghe și rugăciune împreună cu membrii asociației și tinerii care doresc ni să se alăture.

              Mulțumim tuturor membrilor și tinerilor pentru implicare și dăruire.

              Domnul să ne însoțească și să ne susțină în realizarea activităților noastre.

                                                                                                     Andreea-Maria Ghercă

                                                                                                    Președinte ASTRU Oradea