Pandemie, teamă, măşti care acoperă zâmbete…acestea sunt dificultăţile prin care trecem în zilele de azi.  Noi, Zileos, am decis ca tema lunii să aibă în vedere fricile şi dificultăţile prin care trecem. Oare Dumnezeu ne-a uitat?

“nu, Dumnezeu nu ne uită niciodată. El ne iubeşte şi ne fereşte – fericirea noastră nu coincide cu planurile Lui, de aceea trebuie să fim deschişi spre a-L înţelege.” Rona Hartner

Invitatul nostru a fost Rona Hartner, cu care am reuşit să înţelegem că drumul vieţii noastre este o bucurie continuă atâta timp cât Dumnezeu este punctul nostru de referinţă, iar Dumnezeu înseamnă fericire (găseşte fericirea în orice încercare).

Definiţia termenului miracol este una diferită în funcţie de fiecare experienţă personală, de aceea încercările tale implică înţelegerea profundă a sinelui în raport cu divinitatea. Nu te lăsa captivat de avalanşa lumii care traduce termenul miracol cu coincidenţa.

Dragoş Tomescu a avut un frumos cuvânt înainte momentului de rugăciune al Preasfinţitului Cristian Crişan, împreună cu care am deslușit esența psalmilor. Moment profund în care am meditat asupra rugăciunilor personale pe care le avem în clipele de tăcere din amalgamul de etape şi încercări zilnice.

Seara s-a încheiat într-o notă entuziastă datorită Ronei Hartner care ne-a cântat una dintre piesele ei lansate de curând.

Rămâneţi cu noi pentru a afla despre ce va fi vorba în următorul club.

God bless you!