În cadrul catehezelor lunare pentru adulți și familii din Eparhia Greco-Catolică de Oradea, în seara zilei de 26.11.2020, începând cu ora 19.30, pe zoom, don Renzo Bonetti, a prezentat tema Familia, origine a oricărei fraternități.

La finalul catehezei, la care au participat familii din țară și din străinătate, Preasfinția Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, i-a mulțumit lui don Renzo pentru frumoasele sale cuvinte, a salutat familiile și le-a binecuvântat.

Monseniorul Renzo Bonetti este un prieten al Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, participând la mai multe serii de Exerciții Spirituale și formative dedicate familiilor, organizate de către părintele Mihai Tegzeș și părintele Mihai Vătămănelu.

Ca o încununare a unei îndelungate și rodnice activități desfășurate în beneficiul pastorației familiei, căreia s-a dedicat, ani de-a rândul, trup și suflet, Universitatea catolică Francisco de Vitoria (Madrid) i-a acordat lui don Renzo premiul Alter Christus. În fiecare an consiliul acestei universități oferă premii preoților care s-au evidențiat mai mult în misiunea/activitatea lor în sfera slujirii clerului și a tuturor persoanelor consacrate, în activitatea socială, în Noua evanghelizare și în pastorația familiei…