Azi noapte după o grea suferință a trecut la Domnul, părintele diacon Gheorghe Muste din Zalău. Părintele diacon, s-a născut în anul 1965, a fost căsătorit având șase copii și aparținea de Parohia „Sfânta Familie” Zalău. În perioada 1980-1984 a fost elev al Liceului Industrial nr 1 din Zalău. A urmat cursurile Facultății de Teologie Greco-Catolică, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” a Departamentului Oradea, în perioada 2009-2013; iar cursurile de master în perioada 2013-2015. A fost hirotonit diacon de către Preasfinția Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea la 19 martie 2017.

Preasfinția Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, preoții, persoanele consacrate și credincioșii ridică rugăciuni pentru odihna sufletului adormitului întru Domnul, ca sufletul lui să se așeze cu drepții care din veac au bineplăcut Lui.

„Cel ce Te‑ai arătat din Fecioară, Mântuitorul meu, ai mărit fecioria; de aceea cetele fecioarelor, aprinzându‑şi candelele, cântă Ţie, dorind mărirea Ta. Deci, precum pe acelea, aşa şi pe robul Tău învredniceşte‑l să intre în cămara Ta cea dumnezeiască, cu rugăciunile curatei Fecioare, binecuvântata Maica Ta, care Te‑a născut fără prihană, şi cu ale tuturor sfinţilor Tăi, Iubitorule de oameni”.

În veci pomenirea lui!

Eugen Ivuț