„Asociatia Caritas Eparhial Oradea organizeaza si în acest an Colecta de alimente de Pasti. Colecta a debutat în prima duminica a Postului Mare la Catedrala Sfântul Nicolae din Oradea si continua în perioada 10 martie – 7 aprilie 2018 si în doua centre comerciale oradene, Era Shopping Park si Selgros Cash & Carry (în weekend-uri pâna în data de 30 martie dupa care îi veti întâlni pe voluntari, zilnic, în intervalul orar 16.00-21.00).
Toate alimentele colectate în aceasta perioada vor face sarbatorile de Pasti mai frumoase pentru familiile celor peste 80 de copii care frecventeaza programele asociatiei precum si beneficiarilor Cantinei Sociale.
Colecta este realizata cu ajutorul voluntarilor asociatiei, care împart fluturasi si informeaza clientii magazinelor. Persoanele care doresc sa faca un gest caritabil sunt invitate sa faca o donatie pentru beneficiarii asociatiei, fie în alimente, fie în bani.
Misiunea Asociatiei Caritas Eparhial Oradea este de a sprijini în mod caritabil si fara discriminare de orice fel persoanele si familiile din comunitate aflate în dificultate. Asadar, donatiile dumneavoastra vor ajunge acolo unde este într-adevar nevoie de ele!