„În 3 martie, anul curent, la Liceul romano-catolic Szent László s-a desfasurat Olimpiada de Religie Catolica, faza judeteana. Au fost prezenti aproximativ 100 de elevi, apartinând ambelor confesiuni catolice, din diverse locatii printre care se numara Sâniob, Sinteu, Zalau si Oradea. Ziua a început cu un moment de rugaciune, la care a fost prezent si Preasfintia Sa Böcskey László, dupa care elevii au fost invitati sa intre în sali.
Confesiunea greco-catolica a fost reprezentata de elevi de gimnaziu si liceu, de la Liceul Greco-Catolic ”Iuliu Maniu” si Colegiul National ”Iosif Vulcan”. De la Liceul Greco-Catolic, din clasa a VIII-a, au fost elevii Coniaric Miriam, Petrut David si Negrita Rebeca – pregatiti de pr. Prof. Duma Ovidiu. Din clasele de liceu au fost prezenti Dragos Tomescu, din clasa a IX-a A si Chivari Dominic din clasa a XII-a A, pregatiti de pr. Dr. Prof. Podar Adrian iar din clasa a X-a A a participat Hegyes Marc, pregatit de prof. Traian Ostahie. De la Colegiul National ”Iosif Vulcan”, din clasa a VII-a, a participat Domuta Monica, eleva pregatita de prof. Timos Bogdanel.
Pentru urmatoarea faza – cea nationala, organizata în acest an la Bucuresti – s-au calificat Rebeca Negrita, Dragos Tomescu, Hegyes Marc si Chivari Dominic. Dorim sa le multumim organizatorilor pentru consistentul efort depus si exemplara gazduire si nu în ultimul rând elevilor, care s-au pregatit pentru a accede în aceasta faza de concurs. Îi felicitam totodata pe cei care s-au dovedit a fi merituosi spre a accede la faza superioara, amintindu-le ca studiul este singura cale prin care pot sa reprezinte cu cinste institutia de învatamânt unde acestia învata.