„Preacucernici parinti protopopi,
Dragi responsabili cu pastoratia

Avem deosebita placerea de a va anunta ca si în acest an în perioada 21 – 28 iulie se va desfasura ”Campusul Ecumenic International de la Loreto” (Italia). Acest campus a devenit o traditie de 7 ani în cadrul Eparhiei noastre, fiind o activitate pe care Biroul Pastoral Eparhial o propune tinerilor nostri care doresc sa traiasca o saptamâna ecumenica alaturi de tineri din alte tari si de alte confesiuni, dorind sa aratam ca prietenia si dragostea frateasca nu au frontiere, nu pot fi îngradite de nici o diferenta, fie ea si culturala, religioasa sau etnica.
Tema pe marginea careia se vor desfasura activitatile campusului din acest an este “Caritatea” ca si porunca a Evangheliei, “Întru aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii fata de altii.” (Ioan 13,35). Moto-ul campusului din acest an va fi “United by love. United to love”.
În acest sens dorim ca si în acest an sa propunem participarea a 3 tineri din fiecare protopopiat si 1- 2 tineri din fiecare asociatie la acest campus ecumenic.
Propunerea noastra doreste ca sa aiba continuitate prin desfasurarea anumitor activitati la nivel eparhial, protopopial si parohial, care sa aiba la baza experienta de la Loreto.
Din dorinta de o mai buna colaborare va cerem sa sprijiniti aceasta activitate.
În anexa veti gasi toate detaliile privind conditiile de participare, datele de contact si link-ul cu formularul de înscriere.
Pentru înscriere va rugam sa complectati formularul din link-ul: https://goo.gl/C3HIgF.

Va dorim haruri si binecuvântari de la Domnul.

Responsabil BPEL

Pr. Paul Popa

Episcop