„Mult Stimata Doamna Carmen Iohannis,
În numele Episcopilor, preotilor si credinciosilor întregii Biserici Greco-Catolice din România, Va adresez cele mai sincere condoleante în aceste momente când Mama Dumneavoastra S-a reîntors în Casa Parintelui Ceresc.
Fiica credincioasa a Bisericii noastre, serva lui Dumnezeu Georgeta a înteles sa lupte lupta cea buna, sa pastreze si sa transmita credinta, tezaurul cel mai de pret, singurul odor pentru care primim Cununa cea nepieritoare.
În aceste momente de încercare pentru familia Dumneavoastra, ne amintim de cuvintele pline de speranta ale Mântuitorului Cristos, El fiind Poarta prin care, daca va intra cineva se va mântui (cfr. In 10, 9), fiindca „oricine si-a pus în El speranta, acesta se curateste pe sine, asa cum Acela curat este“ (1In 3, 3).
Încrezatori în Cuvântul cel datator de viata al Domnului Isus Cel Înviat, Va asiguram, mult Stimata Doamna, de aproprierea sufleteasca si de unirea în rugaciune, ca Domnul Puterilor Ceresti sa îi daruiasca servei Sale Georgeta odihna cea vesnica în locasurile celor drepti.

Sa se odihneasca în pace.

Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma,

Greco-Catolica

Sursa: http://e-communio.ro