„La aniversarea celor 25 de ani de activitate, Federatia Patronilor din Bihor a organizat cea de-a VI-a editie a Galei Top Branduri Bihorene, desfasurata la Teatrul Regina Maria.

Gala a fost deschisa de domnul Ioan Lucian, Presedintele Uniunii Patronilor Bihor, care a subliniat faptul ca „Ce se întâmpla în Oradea e un exemplu pentru întreaga tara. Nicaieri nu s-a întâmplat ca o miscare patronala sa aiba puterea modelului din Bihor”.

Pe lânga premiile oferite în urma studiului de piata, Federatia Patronilor Bihor a mai recompensat si personalitati care si-au adus contributia, într-un fel sau altul, la cresterea notorietatii orasului si dezvoltarea lui.
Printre ei îi amintim pe Toth Stefan, fondatorul Galeriei Euro Foto Art, omul de cultura Mircea Bradu, Preasfintia Sa Virgil Bercea, medicul Gheorghe Mermeze, primarul de Tetchea, Bujor Chirila, coregraful Maris Puscov, administratorul firmei Ro&Co, Cornel Sabau, managerul hotelului Dacia Continental, Andrei Pop, si directorul Colegiului Tehnic Traian Vuia aflat la 50 de ani de existenta, Omer Ismet.

Cel mai mare premiu al Federatiei a fost oferit domnului Ioan Lucian, domnia sa multumind colegilor pentru acest premiu.