„Joi, 13 iunie, a.c., de ziua Sfântului Anton de Padova a avut loc în Biserica Greco- Catolica din Chilioara, celebrarea Sfântului Maslu. Oficiata cu sapte preoti, aceasta rugaciune a încununat novena facuta în cinstea Sf. Anton în acesta biserica în care, dupa cum se stie, se afla o relicva cu moaste ale Sf. Anton.
Au fost prezenti atât credinciosi ai parohiei cât si alti credinciosi veniti de la Zalau, unii dintre ei participând la toate zilele novenei facuta în cele noua marti care au precedat sarbatoarea. Oficiul a fost condus de parintele Daniel Bertean, de la parohia Sf. Petru si Pavel din Zalau, care a explicat celor prezenti importanta Tainei Maslului pentru vindecarea trupesca si sufleteasca.
A impresionat atmosfera de pace si multa iubire coborâta din Cer în bisericuta Adormirea Maicii Domnului din Chilioara, a carui paroh este Pr. Vasile Pop. Atât Evangheliile cât si minunatele rugaciuni ale slujbei maslului, invocate pe rând de cei sapte preoti au patruns în inimile celor prezenti. La final s-a facut ungerea cu ulei sfintit în sapte locuri distincte, pentru vindecarea mintii, privirii, auzului, vorbirii, lucrarii mâinilor si picioarelor si a fost venerata relicva Sfântului Anton.
Multumim lui Dumnezeu si Sfântului Anton pentru acest maslu si ne rugam ca Spiritul Sfânt sa inspire preotii sa organizeze si cu alte ocazii astfel de evenimente.