„Violonistul Bogdan Alexandru Costache acompaniat de pianista Andrada Maria Brisc au cucerit publicul din UK cu “Balada” de Ciprian Porumbescu si alte câteva piese atent alese din repertoriul universal, într-un recital de exceptie sustinut în UK sâmbata, 17 octombrie, la Benfleet în Essex si duminica, 18 octombrie 2015, în Londra.
La invitatia parintelui Eduard-William Fartan, Rectorul Misiunii Romane Greco-Catolice din Londra, cei doi tineri artisti au concertat în fata unui numeros public de toate vârstele, melomani englezi si români, oferind un recital plin de încarcatura emotionala.
Sunetul elegant al viorii si virtuozitatea fascinanta a interpretarii violonistului Bogdan Alexandru Costache împletite cu acordurile minunate ale pianului în interpretarea sensibila a Andradei Maria Brisc au încântat publicul britanic, care a rasplatit talentul tinerilor artisti cu ropote de aplauze, smulgându-le promisiunea de a se întoarce cât de curând si a sustine un nou concert!
“Am avut marea bucurie de a oferi publicului din UK un regal muzical sustinut de doi tineri artisti români de exceptie, violonistul Bogdan Alexandru Costache, o prezenta constanta a scenei de concert si pianista Andrada Maria Brisc o artista desavârsita. Misiunea Romana Greco-Catolica se implica constant în organizarea evenimentelor culturale de buna calitate înca de la începutul activitatii ei în urma cu patru ani si este interesata de colaborarile româno-britanice pentru pastrarea si transmiterea valorilor culturale si traditionale românesti în Regatul Unit” a declarat Pr. Dr. Eduard Fartan.
Evenimentele culturale de promovare a valorilor românesti peste hotare initiate de Misiunea Româna Greco-Catolica si sustinute de RoEvents se bucura de succes si sunt asteptate cu interes de publicul meloman, iubitor de muzica buna, culta sau traditional româneasca!