„Peste 100 de tineri au participat în intervalul 20-22 martie la reculegeri spirituale care au avut ca tema „Comunicarea cu parintii în adolescenta”, desfasurata înlocalitatea Padurea Neagra, judetul Bihor.
Programul unei zile a început cu celebrarea Sfintei Liturghii urmata de micul dejun, dupa care pr. Eugen Jurca,cel care a tinut meditatiile,a abordat teme precum: parintele autoritar, parintele permisiv si parintele prieten. Mai apoi au avut loc discutiile în grupuri mici si prezentarea concluziilor, prânzul urmat de un scurt program liber, a doua meditatie, din nou discutii în grupuri, Adoratia Euharistica, cina, iar la finalul programului a fost aprins un foc de tabara.
Ieri, 22 martie, tinerii care au luat parte la aceasta activitate, împreuna cu preotii însotitori – Protopopul Simleului, pr. Nicolae Bodea, pr. Ioan Santa, pr. Cristian Borz si Fratele Severian, – au vizitat si o cascada din apropiere.
Sâmbata, 21 martie, grupul a fost vizitat de catre PS Virgil Bercea împreuna cu vicarul episcopal, pr. Anton Chifor, iar din partea Biroului Pastoral au fost prezenti pr. Paul Popa si Ramona Dragos. Întregul moment spiritual a fost organizat de Protopopiatul Greco-Catolic Simleu Silvaniei.